Ten1 Particle Case met Sketch Stylus voor de iPad

De Ten1 Particle Case met Sketch Stylus combineert een beschermhoes en een aluminium pen, waarmee je makkelijk tekeningen kunt maken.

ten-one-particle-caseBij fabrikanten van accessoires lijkt het soms alsof er een heel imperium achter zit. Maar toen we tijdens een bezoek aan de CES (Consumer Electronics Show) met Ten One Design afspraken, bleek het om twee mensen te gaan, die aparte accessoires bedenken en ze vanuit de VS wereldwijd verkopen. Ten One Design (kortweg: Ten1) werd bekend door de Pogo Stylus, een metalen schrijfpennetje dat geschikt is voor het iPhone-scherm. Later brachten ze de Sketch Stylus uit, bedoeld om nauwkeurig op het iPhone-scherm te kunnen schetsen en tekenen. Voor de iPad zijn ze een stap verder gegaan met een opbergmap waarin je de Sketch Stylus kunt opbergen.

Mensen die de iPad als schetsblok willen gebruiken, hebben met de Ten1 Particle Case de stylus steeds bij de hand. De extra lange stylus is gemaakt van lichtgewicht aluminium met daarin een speciaal geleidend materiaal, waardoor het geschikt is voor het aanraakscherm van de iPad. Een gewone plastic stylus werkt niet op dit scherm, aangezien geleiding via het menselijk lichaam noodzakelijk is.

ipad-particle-case

ten-one-particle-caseDe hoes die Ten1 erbij levert is de Particle Case, een rubberen case die de zijkanten van je iPad beschermt en voorzien is van rubberen voetjes aan de onderkant voor extra grip. Er zit een clip aan de zijkant waar je de Pogo Sketch Stylus in kunt vastklikken. Verkrijgbaar in de kleur grijs voor ca. €37,95. Mocht je al een beschermhoes hebben, dan kun je de stylus natuurlijk ook los kopen en in het (eventueel aanwezige) lusje voor een balpen vastmaken.

De website i4u.com maakte een review van deze case met bijbehorende stylus en gaf een 9 (uit 10) als cijfer. Positieve punten waren het compacte design, de bescherming tegen vallen en de goede werking van de stylus. Als minpunt noemden ze het feit dat het scherm onbedekt blijft (maar dat is bij de meeste cases zo als je geen screenprotector op de iPad plakt).

Verkrijgbaar bij iPad Planet Shop en diverse andere winkeliers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2010, 20:36
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, sketch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.