iTether en Cicero: tethering en zelf zoekmachines kiezen (jailbreak)

iTether en Cicero zijn twee nieuwe applicaties in de Cydia Store. Met iTether kun je tethering doen tussen iDevices en met Cicero stel je zelf je favoriete zoekmachines in.

cicero zoekmachinesTwee interessante nieuwe apps zijn in de Cydia Store verschenen: iTether voor tethering van je iDevices en Cicero voor het toevoegen van extra zoekmachines.
Met de nieuwe app Cicero kun je zelf kiezen welke zoekmachines je in Safari op de iPhone wilt gebruiken. Naast Google, Yahoo en Bing kun je ook YouTube, IMDb, Wikipedia, Amazon of elke gewenste site met zoekfunctie toevoegen. Door op het icoontje van de zoekmachine te tappen kun je snel wisselen naar een andere zoekaanbieder.

cicero-appHandmatig toevoegen is niet nodig, want je kunt ook via OpenSearch opzoeken welke websites geschikt zijn en tijdens het intikken krijg je meteen al suggesties te zien. De app kost $2,49 en is verkrijgbaar via de Big Boss-repository in Cydia.

Ondertussen werkt een lid van het Chronic Dev Team aan een oplossing om straks ook zoekacties via Spotlight uit te voeren. Momenteel is het nog zo dat je bij het zoeken in Spotlight de optie hebt om in Google of Wikipedia verder te gaan met zoeken.

iTether is een app waarmee je de internetverbinding van je iPhone kunt delen met andere iDevices (bijvoorbeeld iPod touch of iPad). Je gebruikt hiervoor de ingebouwde Bluetooth tethering-functie in je iPhone (dit moet geactiveerd zijn). Op die manier deel je de 3G-verbinding met andere apparaten. De applicatie kost $5 en is verkrijgbaar via de Cydia Store. Aan de iPhone-kant is geen jailbreak nodig en volgens de ontwikkelaar is het energieverbruik veel lager dan bij gebruik van Wi-Fi-tethering, zoals met andere oplossingen. We hebben al eens eerder over iTether geschreven; nu is de app daadwerkelijk beschikbaar.

itether

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2010, 22:58
Categorie Jailbreak
Onderwerpen safari, tethering, zoeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.