Temple Run: Oz is Apple’s gratis App van de Week

Deze week is Temple Run: Oz verkozen tot Apple's gratis App van de Week. In de game ren, draai en spring je door de fantasiewereld uit de Disney-film 'Oz the Great and Powerful'.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Temple Run Oz iPhone iPad updateEr zijn inmiddels al een aantal versies van de populaire Temple Run-reeks verschenen. Door het enorme succes van de eindeloze ren-spelletjes ging ontwikkelaar Imangi de samenwerking aan met Disney, om zo speciale varianten van de game uit te brengen. Dit zorgde al voor Temple Run: Brave, gebaseerd op de gelijknamige Disney-film. In de vierde en meest recente versie Temple Run: Oz word je meegenomen naar de fantasiewereld uit de film ‘Oz the Great and Powerful’. De highscore-game is deze week Apple’s gratis App van de Week.

Temple Run Oz screenshot 2In de game kun je spelen met twee bekende personages uit de Disney-film, tovenaar Oz en Porseleintje. Door te rennen, glijden, springen en razendsnel bochten om te gaan is het je taak om zo lang mogelijk in leven te blijven om een mooie highscore te halen. Dat valt nog niet mee, aangezien je onderweg allerlei obstakels tegenkomt die het je zo moeilijk mogelijk maken. Zo breken er boomstammen af, vallen er rotsblokken op je pad en spring je in een luchtballon om meters te kunnen blijven maken. Je reactievermogen wordt dus flink op de proef gesteld.

Temple Run Oz screen 2Verder is de fantasiewereld, die bedacht werd door L. Frank Baum, in deze Temple Run omgezet in 3D en verandert naarmate je langere afstanden aflegt. Ook kun je de munten die je in de app verzamelt gebruiken om direct in een nieuwe omgevingen te starten. Zo kun je verschillende gebieden uit de film ‘Oz the Great and Powerful’ verkennen en ontdekken.

Temple Run: Oz is niet nieuw in de App Store, maar om de game te kunnen spelen moest je voorheen een prijs van €1,99 betalen. Omdat het renspelletje nu verkozen is tot App van de Week kun je Temple Run: Oz deze week geheel gratis. Apple kiest elke donderdag op vrijdag een nieuwe App van de Week, dus je hebt nog tot en met donderdag 12 maart om het spel gratis te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2015, 16:24
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, temple run

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.