Show Your Disney Side screen

Maak een selfie als je favoriete Disney-figuur

Heb je altijd al willen weten hoe jij eruit zou zien als bekend Disney-figuur? Met Show Your Disney Side breng je een selfie tot leven als karakter uit bijvoorbeeld Frozen of Pirates of the Caribbean.

Show Your Disney Side screenHeb je altijd al willen weten hoe je eruit zou zien als piraat in Pirates of the Caribbean? Of ben je fan van Frozen en zie je jezelf het liefste terug als Elsa? In de nieuwe gratis foto-app van Disney kan dat. Door het maken van een selfie haalt Show Your Disney Side je favoriete Disney-figuur in je naar boven en brengt deze tot leven op je iPhone.

De nieuwe app van Disney is gebaseerd op populaire thema’s van de attractieparken. Je kunt kiezen uit bekende personages van Frozen Fun, Star Tours, Pirates of the Caribbean, Villains of Disney Parks en Haunted Mansion. Per categorie kun je kiezen uit drie bekende figuren waarin je jezelf kunt veranderen, met elk hun eigen kostuums en achtergronden. Je hoeft alleen maar een selfie te maken die binnen een aangegeven kader past. Daarna kun je de positie van je ogen en mond verder aanscherpen, zodat je Disney-figuur ook echt op je zal lijken. Wil je liever niet zelf op de foto, dan kun je ook de camera aan de achterkant van je toestel gebruiken om anderen te fotograferen.

Show Your Disney Side screenZodra je de foto genomen hebt en je favoriete figuur hebt uitgekozen, zul je zien dat het resultaat ook daadwerkelijk tot leven komt. Je Disney-personage beweegt zijn hoofd, knippert met ogen en volgt je vinger wanneer je het scherm aanraakt. Je kunt zelfs een videoboodschap opnemen en deze als video opslaan of delen met je vrienden. Je eerder gemaakte creaties kun je ook terugvinden in het Gallerij-tablad in de app.

De Disney-figuren uit het Haunted Mansion-onderdeel zijn in eerste instantie alleen beschikbaar als je daadwerkelijk in het spookhuis in een van de Disney-parken bent, maar je kunt ze ook ontgrendelen door drie van je Disney-transformaties te delen via Facebook of Twitter. Show Your Disney Side werkt alleen voor je iPhone en is geheel gratis te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2015, 11:57
Categorie Apps
Onderwerpen disney, fotobewerking, selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.