Telenet België maakt prijzen iPhone 4S bekend

In België heeft Telenet als eerste Belgische provider de prijzen van de iPhone 4S bekendgemaakt. Proximus en Mobistar hebben nog geen prijzen, maar voelen wel de bedreiging van iMessage.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 4s zwart witTelenet heeft vandaag als eerste Belgische provider de prijzen van de iPhone 4S bekendgemaakt. De 16GB iPhone 4S gaat 630 euro zonder abonnement kosten. Wil je wel een abonnement, dan krijg je de 16GB iPhone 4S voor €199 bij Walk and Talk 45. Dit is een abonnement van 45 euro per maand, waarbij je 265 belminuten, 375 sms’jes en 750MB mobiel internet krijgt. Je kunt in België ook op 28 oktober naar de SmartSpot- of Belcompany-winkels komen om het toestel te kopen. Ook is het mogelijk om bij de Belgische winkelketen Vanden Borre de iPhone 4S te bestellen. Daar geldt inmiddels een wachtlijst en zijn de prijzen weer offline gehaald.

Telenet hanteert de volgende prijzen:

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Proximus en Mobistar hebben nog geen prijzen bekendgemaakt voor de iPhone 4S. Toevallig schrijft de Belgische krant De Morgen vandaag over de bedreigingen die beide operators tegemoet kunnen zien door iMessage. De gratis berichtendienst in iOS 5 zou na internetbellen via Skype de nieuwste bedreiging voor de inkomsten van de operatoren zijn. “Het heeft bijna iets griezeligs”, schrijft De Morgen. “Zelfs als je nog maar net de naam van je contactpersoon hebt toegevoegd, weet je iPhone (of beter: Apple) al of de persoon ook een iPhone met het nieuwste besturingssysteem heeft.” De krant denkt dat het niet zo snel tot winstwaarschuwingen zal komen, zoals KPN in Nederland deed. “In België loopt het zo’n vaart nog niet, onder meer omdat internetten via de smartphone veel minder ingeburgerd is dan in Nederland omwille van de hogere prijzen.” Mobistar-woordvoerster Patti Verdoodt zegt, dat haar bedrijf de trend die je in veel andere landen ziet, nog niet merken. En bij Belgacom verwacht men niet dat een dienst zoals iMessage veel invloed op de omzet zal hebben.

Meer info over Telenet: Blog Telenet

Tipgevers: Sean (Telenet), Jellen (Vanden Borre) en Nicky (iMessage)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2011, 19:15
Categorie Providers
Onderwerpen belgische apps, iPhone 4s, kopen, telenet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.