tele2-app

Tele2 brengt live televisie-app voor iPhone en iPad uit

Tele2 heeft een iOS-app voor live tv-kijken uitgebracht, waarmee DSL- en glasvezelabonnees op drie smartphones of tablets kunnen kijken.

Tele2 heeft een app uitgebracht, waarmee je kunt live tv-kijken. De app is te gebruiken op iPhone en iPad en wordt op termijn ook op Android verwacht, meldt de provider op de website. Onder de titel ‘Nooit meer ruzie over de afstandsbediening’ presenteert Tele2 een app waarmee klanten van interactieve tv ook op hun smartphone of tablet kunnen kijken. Behalve op je vaste tv kun je tegelijkertijd ook op drie tablets of smartphones tv-kijken, ook naar verschillende zenders. De app biedt keuze uit 14 populaire zenders.

tele2-live-tvkijken-2 tele2-live-tvkijken-1

Tele2 heeft het online tv-platform de afgelopen maanden getest met tweehonderd klanten. Zij gaven feedback over betaversies van de app, wat uiteindelijk heeft geleid tot deze versie, die merkwaardig genoeg al versienummer 4.5.24 heeft gekregen.

tele2-appAls je de app opstart, kun je eenvoudig door een tv-gids bladeren en de gewenste tv-zender starten. Het aanbod bestaat uit NPO1, 2 en 3, RTL4, 5, 7 en 8, SBS6 en 9, Veronica, Net5, Fox, 24Kitchen en National Geographic Channel. Een Uitzending Gemist-dienst zit niet in deze app, omdat uit reacties van het testpanel bleek dat veel mensen daarvoor al een aparte app gebruiken (de NPO-app, RTL XL of de SBS6-app bijvoorbeeld).

Je hebt een DSL- of glasvezel-abonnement van Tele2 nodig om de app te kunnen gebruiken. Inloggen kan met de gegevens van het Mijn Tele-account. Eerder brachten KPN, Ziggo en UPC al soortgelijke apps uit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2015, 21:38
Categorie Apps
Onderwerpen tele2, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.