Tele2 introduceert in februari onbeperkt NonStop-abonnement

Tele2 introduceert op 12 februari NonStop-abonnementen waarmee je onbeperkt belt en sms't. Voor een extra bedrag krijg je een databundel.

MijnTele2 App iPhone NederlandTele2 introduceert op 12 februari een nieuw abonnement genaamd NonStop, waarbij klanten een onbeperkte bel- en sms-bundel krijgen. Je hoeft bij het abonnement daarom alleen een databundel te kiezen. Dit heeft de provider verteld aan Tweakers. Voor €7,50 per maand krijg je bij de abonnementen een smartphone, maar het is nog niet duidelijk om welke iPhones het kan gaan.

Abonnees betalen in eerste instantie €12,50 per maand voor het abonnement, plus een vast bedrag per maand voor de bijbehorende databundel. De goedkoopste databundel van 5 euro per maand biedt 200MB. De hoeveelheid data kan worden opgeschroefd tot 4GB per maand, waar je €32,50 extra voor moet betalen.

Als je het maandelijkse datalimiet overschrijdt wordt de internetsnelheid sterk beperkt. Je kunt de snelheid dan weer verhogen door een eenmalig datapakket te kopen. Voor 1 euro heb je 50MB extra te besteden en voor 10 euro krijg je 1GB extra.

Tele2 NonStop

Afbeelding: Tweakers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2014, 10:45
Categorie Providers
Onderwerp tele2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.