Taxi-app Uber laat nu betalen met PayPal

Taxi-app Uber laat je voortaan ritten betalen met PayPal. Het is een nieuwe betalingsoptie naast directe afrekening met creditcard.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Uber taxi-app kosten splitsenUber, de iPhone-app waarmee je een taxi kan bestellen met ‘persoonlijk chauffeur’, laat je nu ook betalen via PayPal. De nieuwe betalingsmogelijkheid is niet alleen geschikt voor Nederland, maar ook voor andere landen waar de taxidienst al in geselecteerde steden draait; de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en Italië. Tot nu toe werkte Uber direct via betaling met de creditcard, maar dankzij PayPal kan je ook afrekenen in de vertrouwde module van de internationale betalingsdienst.

Uber taxi-app persoonlijk chauffeur PaulHet afrekenen met PayPal kan meteen in de applicatie. Je kiest voor de betaalmethode alvorens je in de taxi stapt. Wie voor 28 november een taxi boekt en betaalt met PayPal, krijgt eenmalig 15 dollar korting op de ritprijs.

Als je graag gebruik maakt van de taxi, is Uber een aardige applicatie. Het handige van het systeem is dat je precies kunt zien hoe ver de taxi’s van je verwijderd zijn en hoeveel tijd het kost om naar je toe te rijden. Na betaling krijg je de rekening keurig per e-mail opgestuurd. Ook kun je in alle steden waar Uber actief is gebruik maken van het systeem, zonder je opnieuw aan te melden. In Nederland is Uber actief in Amsterdam.

Uber wordt stevig voorzien van updates. In juli kreeg de app de mogelijkheid om de kosten te splitsen met medereizigers en vanaf september kan je de verwachte aankomsttijd en route van je taxirit versturen.

Downloaden: Uber (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:56
Onderwerpen creditcard, paypal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.