Targus brengt Gaming Controller voor iPad uit

Targus heeft de Gaming Controller voor de iPad officieel uitgebracht. Voor 15 euro heb je zuignappen met joysticks waarmee je makkelijker kunt gamen op de iPad. De oplossing lijkt op die van Fling en de Logitech Joystick.

targus-controllerTargus heeft vandaag een Gaming Controller voor de iPad uitgebracht. Het idee is dat je de controller op het touchscreen van de iPad plakt, zodat je games makkelijker kunt bedienen. Het gaat om een kleine joystick die je net als de Fling op het scherm kunt plakken met zuignappen. Er is inmiddels keuze genoeg uit dit soort oplossingen, zoals die van Think Geek, de Logitech Joystick of (weer heel anders) de Atari Joystick.

“De iPad van Apple is een hit in de hele wereld en veel mensen willen deze ook graag gebruiken om op te gamen. Maar het touchscreen biedt niet dezelfde controle als een gewone gameconsole”, vertelt Targus in een persbericht. “Deze Gaming Controller zorgt voor een geheel andere spelbeleving.” De joystick is geoptimaliseerd voor schermen van 9,7 inch en groter. Bij kleinere schermen wordt het spel teveel afgedekt door de joysticks. Voor 15 euro kom je in bezit van de Targus Gaming Controller.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2011, 17:47
Categorie Accessoires
Onderwerpen game, joystick, muziek, targus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.