TAKTIK: hoogwaardige bescherm-case voor je iPhone

De TAKTIK is een nieuwe iPhone-case die extra veel bescherming biedt. De case bestaat niet alleen uit een schokbrekende omhuizing, maar heeft ook een geleidende laag Gorilla Glass voor op het scherm.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

TAKTIK LunaTikDe TAKTIK is een nieuwe case van LunaTik die je iPhone tegen zelfs de meest harde klappen moet beschermen. Niet alleen omhult de case je iPhone volledig met een schokbrekende laag, maar een extra stuk Gorilla Glass beschermt het scherm zelf ook. Je kunt je iPhone met deze extra glasplaat nog steeds blijven gebruiken. De TAKTIK is zeker niet het eerste iPhone-accessoire van LunaTik. In 2011 schreven we nog over de LunaTik-pen, een speciale stylus voor de iPhone en iPad. Maar de echte bekendheid kreeg LunaTik met horlogebandjes voor de iPod nano.

Nu zamelen de bedenkers opnieuw geld in via Kickstarter, om de TAKTIK te kunnen realiseren. De TAKTIK-case bevat meerdere lagen bescherming, die er samen voor moeten zorgen dat je iPhone een val kan overleven. Aan de boven- en onderkant zitten ook twee clips, die je kunt vewijderen om oordopjes of een oplaadkabel aan te sluiten. Hierdoor bescherm je de iPhone tegen mogelijke waterschade wanneer hij in een waterplas valt of je er iets overheen morst.

Wanneer je de TAKTIK om je iPhone bevestigt, zit er bovenop het scherm een extra laag Gorilla Glass. Volgens LunaTik geleidt dit scherm je schermaanrakingen, waardoor je de iPhone kunt blijven gebruiken. Je moet wel wat overhebben voor al die extra bescherming: je iPhone wordt namelijk wel een stukje dikker wanneer je de TAKTIK er omheen hult. Daarnaast moet je natuurlijk ook minstens 95 dollar via Kickstarter doneren om de case thuisgestuurd te krijgen. Dit geld wordt pas van je creditcard geschreven wanneer de makers erin slagen om de beoogde 25.000 dollar in te zamelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2012, 9:34
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.