MagSkin: iPhone aan koelkast hangen met magnetische sticker

De MagSkin is een magnetische sticker voor je iPhone, waardoor je hem makkelijk op bijvoorbeeld een koelkast of een whiteboard kunt hangen.

MagSkinDe MagSkin is een dikke, magnetische sticker die je op de achterkant van je iPhone kunt plakken. Vervolgens plak je de iPhone makkelijk op bijvoorbeeld een koelkast, een whiteboard of een ander metalen object. Op deze manier kun je de iPhone verticaal ophangen, zonder dat je een extra hulpmiddel aan de muur hoeft op te hangen.

De makers van de MagSkin zamelen op het moment geld in voor de dikke sticker via Kickstarter. Slagen ze erin om binnen een maand 25.000 dollar te verzamelen, dan zal de speciale achterkant worden geproduceerd. Door een bedrag aan het project te doneren ben je ervan verzekerd dat er een MagSkin jouw kant op komt. Voor minstens 18 dollar krijg je een MagSkin opgestuurd.

Hoewel de MagSkin in veel situaties goed van pas kan komen, moet je wel uitkijken hoe je de iPhone met de sticker gebruikt. Verschillende pasjes in je portemonnee gebruiken immers ook een magnetische strip om informatie op te slaan, gegevens die verloren kunnen gaan wanneer je er een magneet bij in de buurt houdt. Daarnaast zijn andere apparaten, waaronder harde schijven, ook gevoelig voor magneten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juni 2012, 21:10
Categorie Accessoires
Onderwerp magneet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.