T-Mobile wil VoIP-programma sipgate verbieden

T-Mobile is in Duitsland van plan om Indigo Networks aan te pakken, de maker van sipgate. Volgens de operator lokt sipgate bellers bij hun verbinding weg.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

SipgateT-Mobile wil in Duitsland de VoIP-aanbieder Indigo Networks aanpakken, eigenaar van de dienst sipgate. Het probleem is het programma sipgate dat in een betaversie beschikbaar is en waarmee je goedkoop kunt bellen. T-Mobile beweert dat Indigo Networks niet duidelijk maakt dat ze aansprakelijk zijn voor de dienst en dat klanten met het begrip beta niets kunnen.

Indigo Networks zou met onzuivere bedoelingen T-Mobile-klanten wegtrekken van de verbindingen. Bovendien ergert T-Mobile zich eraan dat de software alleen op gehackte toestellen te installeren. is. De software is er bovendien op gericht om de software op de iPhone te kraken, terwijl T-Mobile klanten er juist op wijst dat ze de technische instellingen van de iPhone niet mogen veranderen. Maar Indigo-bedrijfsleider Thilo Salmon heeft kritiek op de aanpak van T-Mobile: de operator probeert klanten voor te schrijven hoe ze hun telefoon moeten gebruiken. En ze schrikt er ook niet voor terug om hun klanten internettelefonie te verbieden.

Meer info: Heise

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:45
Categorieën Apps, Providers
Onderwerpen t-mobile, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.