BlackBerry Thunder heeft multitouch, Webkit-browser en twee schermtoetsenbordjes

Er zijn foto's uitgelekt van de BlackBerry Thunder, een van de weinige toestellen die wel een bedreiging voor de iPhone kan vormen, met name in de zakelijke markt.

BlackBerry ThunderDe iPhone-killers die Samsung, LG en andere fabrikanten op de markt brachten, zijn eigenlijk nooit een bedreiging geweest voor de iPhone. De BlackBerry Thunder zou dat echter wél kunnen zijn, met name in de zakelijke markt. Via de website Crackberry.com zijn foto’s uitgelekt van de eerste BlackBerry zonder fysiek toetsenbordje. In plaats daarvan is een schermtoetsenbord zichtbaar, dat zich aanpast aan de oriëntatie van het scherm.

Blackberry ThunderIn liggende stand is een gewoon QWERTY-toetsenbordje zichtbaar, dat verandert in een SureType-indeling zodra de Thunder in portretstand wordt gehouden. We wisten al dat RIM bezig was met zo’n toestel, maar nog niet hoe dat er in de praktijk uit zou gaan zien. De BlackBerry Thunder heeft nog wat meer slimmigheden: zo zal het net als de iPhone multitouch ondersteunen, maar biedt het toestel ook tactile feedback. Dat houdt in dat je een trilling en een klik hoort zodra je een knop op het scherm aantikt.

Bijzonder is ook dat de BlackBerry Thunder is voorzien van een webbrowser die op WebKit is gebaseerd, dezelfde die ook in de Safari-browser op de iPhone wordt gebruikt.

Via: CrackBerry

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juli 2008, 21:14
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.