T-Mobile maakt iPlan / iPhone-abonnementen breed beschikbaar

T-Mobile gaat de iPhone-abonnementen onder de naam iPlan breed beschikbaar stellen. Ze zijn allemaal voorzien van onbeperkt internet.

t-mobile icoonT-Mobile gaat de iPhone-abonnementen breder beschikbaar stellen. Meer dan twee jaar lang kon je bij abonnementen zoals i-150 en i-300 alleen bij aanschaf van een iPhone afsluiten. Vanaf 6 december zijn ze verkrijgbaar bij elk willekeurig toestel. De iPlan-abonnementen houden in, dat je een bundel krijgt met belminuten, sms-berichten, dataverkeer en toegang tot de T-Mobile hotspots. Bij het goedkoopste abonnement van €29,95 krijg je 150 belminuten en 150 sms-berichten. Dataverkeer is onbeperkt en op een snelheid van 2 Mbps. Je betaalt belminuten per seconde, met een minimum van 1 minuut.


In het persbericht legt T-Mobile uit dat ze tot het besluit gekomen zijn omdat smartphones steeds gebruiksvriendelijker worden en meer mogelijkheden bieden,. Daardoor is het gebruik van mobiel internet enorm toegenomen. Met het iPlan-abonnement kunnen klanten onbeperkt gebruikmaken van mobiel internet.

Hieronder zie je de eigenschappen van de iPhone-/iPlan-abonnementen:

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak

In een apart persbericht meldt T-Mobile ook nog, dat de snelheid van mobiel internet op de laptop omhoog gaat. Deze snelheidsverhoging geldt zowel voor bestaande als nieuwe klanten en gaat op 13 december in. De prijzen van data-abonnementen blijven hetzelfde. De snelheden van Laptop Economy, Laptop Business en Laptop Executive worden vanaf 13 december verdubbeld naar respectievelijk 3.6 Mb/s, 7.2 Mb/s en 14.4 Mb/s. Bij Laptop Economy gaat ook de uploadsnelheid omhoog.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 november 2010 om 12:10
Onderwerp
Categorie
Providers

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.