T-Mobile stopt voorverkoop iPhone 4 vanaf 20.00 uur vanavond, tot 30 juli geen voorverkoop meer

T-Mobile heeft bekendgemaakt dat de voorinschrijving voor de iPhone 4 wegens overweldigend succes vanaf vanavond 20.00 uur tot 30 juli wordt gestaakt.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

t-mobile-iphoneT-Mobile heeft vanavond middels een persbericht laten weten dat de voorverkoop van de iPhone 4 vanaf 20.00 uur vanavond niet meer mogelijk is. De provider geeft aan dat de voorverkoop voor bestaande klanten, die sinds vanochtend mogelijk is, een “overweldigend” succes is en dat de “belangstelling vele malen groter is dan werd verwacht”. Omdat de provider naar eigen zeggen een beperkt aantal toestellen verwacht, is besloten om de voorverkoop vandaag nog te stoppen. Dat betekent ook dat nieuwe klanten, die vanaf morgen konden intekenen, geen bestelling meer kunnen plaatsen.

t-mobile smsZij hebben pech en zullen op 30 juli in de rij moeten staan als ze toch een toestel willen bemachtigen. De officiële verkoop van de iPhone 4 start op vrijdag 30 juli bij T-Mobile Shops, via de telefonische klantenservice en online bij T-Mobile, evenals verschillende andere resellers zoals The Phone House en Belcompany.

Wie nog een iPhone 4 wil bestellen heeft daarom nog twee uur de tijd. T-Mobile besluit met de tekst: “Op 30 juli 2010 start de verkoop van de iPhone 4. Dan zijn alle belangstellenden uiteraard van harte welkom in één van onze eigen en/of partner-verkoopkanalen.” Er is nog niets bekendgemaakt over een nachtverkoop of een landelijk evenement bij de lancering.

Bestellen kan zoals gezegd nog tot 20:00 uur via http://www.t-mobile.nl/iphone4 of via de telefoon.

Tipgever: Ralf (en anderen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2010, 0:06
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen t-mobile, voorinschrijving

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.