Fnac start op 23 juli al om 8:00 uur met iPad-verkoop

Fnac opent in België op 23 juli al om 8:00 uur de deuren. Er wordt niet gezegd waarom het gaat, maar het kan maar om één product gaan: de iPad.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipadsFnac-leden in België hebben een emailbericht gekregen, waarin ze worden opgeroepen om op 23 juli al om 8:00 uur naar de winkels te gaan. Ze krijgen dan iets nieuws te zien dat liefhebbers van nieuwe technologieën en nieuwe producten zal aanspreken. Wij kunnen ons daar maar één ding bij voorstellen: de lancering van de iPad. Fnac heeft vestigingen in Brussel, Antwerpen, Leuven, Gent, Brugge, Wijnegem, Louvain-la-Neuve en Luik. Alleen inwoners van Wijnegem kunnen wat langer uitslapen: daar gaat de winkel pas om 9:00 uur open.

Update: Een aanvulling van tipgever Thom: hij heeft tijdens zijn vakantie in Frankrijk een iPad gekocht bij Fnac, met microsim voor 10 euro. Dat was inclusief 3 dagen surfen. Daarna betaal je prepaid 6 euro per dag. Wellicht leuk om te weten voor mensen die deze zomer naar Frankrijk gaan.

Update 2: Ook de Nederlandse winkelketens iCentre en Xando gaan op 23 juli eerder open: bij iCentre kun je al om 8:00 uur terecht en bij Xando om 8:30 uur.

Tipgever: Willem

fnac bericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2010, 15:01
Categorie Providers
Onderwerpen fnac, game, hudson

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.