T-Mobile: reclameoffensief via buitenreclame; Geen reserveringen meer

T-Mobile is begonnen met een reclameoffensief voor de iPhone 3G, maar laat tegelijkertijd weten dat klanten die bij hen op de wachtlijst staan toch voor de deur zullen moeten liggen.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile reclame iPhone 3GT-Mobile is sinds gisteren begonnen een paar dagen geleden begonnen met een reclameoffensief om potentiële kopers warm te maken voor de iPhone 3G bij T-Mobile. Volgens de vele nieuwstips die we hierover hebben ontvangen zijn in bushokjes door het hele land nu grote posters te vinden met de teksten “iPhone 3G: Waar je al zo lang op hebt gewacht” en “Vanaf 11 juli exclusief bij T-Mobile“. Tegelijkertijd hebben de T-Mobile shops via SMS, telefoon en e-mail aan klanten die op de wachtlijst stonden laten weten dat deze reserveringslijsten zijn vernietigd en dat je dus op tijd in de rij bij de T-Mobile shop van je keuze zult moeten gaan staan om je felbegeerde eigen iPhone 3G te bemachtigen.

De tekst van de e-mail (en SMS) luidt als volgt:

Geachte heer/mevrouw,

Via de website van [shopnaam] heeft u aangegeven een iPhone te willen reserveren. Mede door de verwachte, zeer beperkte beschikbaarheid bij de introductie van de iPhone (zowel in aantal als in model) is het helaas niet mogelijk om de iPhone nu al te reserveren. Wij verwachten en hopen dat de iPhone binnen enkele weken ‘normaal’ leverbaar en ‘reserveerbaar’ zal worden.

Met vriendelijke groet,
[naam medewerker]

Via een andere e-mail lazen wij dat de T-Mobile Shop in Maastricht na de eerste verkoopgolf op 11 juli wel weer klanten op de wachtlijst wil zetten, mits er een voorschotbetaling van 50 euro wordt gedaan. Er is nog niets bekend of BelCompany en The Phone House wel hun respectievelijke wachtlijsten zullen respecteren. Verder gaat het gerucht dat BelCompany van alle verdeelpunten de grootste voorraad zal krijgen, al worden er geen verdere cijfers bekendgemaakt. Daarnaast hebben we via de e-mail een nieuwstip ontvangen dat de Apple Premium Resellers nog helemaal geen voorraad hebben, maar alleen preorders aannemen met de bedoeling de bestelde iPhones pas over zes weken uit te leveren. We konden hier helaas geen bevestiging van krijgen, dus als iemand meer weet horen we dat graag in de reacties. Voor meer informatie over de voorraden per winkelketen kun je ook ons oudere nieuwsitem “iPhone 3G: Veel onduidelijkheid over voorraad T-Mobile” lezen.

Iedereen wederom ontzettend bedankt voor alle tips die jullie maar blijven opsturen. Geweldig!. De foto’s van de bushokjesreclame zijn gemaakt door Pieter en Daniël, waarvoor dank!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:46
Categorie Providers
Onderwerpen apple retailer, belcompany, phone house, reclame, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.