iPhone 3G in de VS kopen: wat moet je meenemen?

Apple heeft op de website details bekendgemaakt over het kopen van de iPhone 3G in de VS. Er zijn een aantal zaken die je moet meebrengen en waar je rekening mee moet houden.

Apple Store NYCNog steeds zijn er mensen die het van plan zijn, maar toch lijkt het kopen van een iPhone 3G in de VS geen slimme strategie. Apple heeft op de website een artikel geplaatst, met informatie over de zaken die je moet meebrengen naar de Apple Store als je van plan bent de iPhone daadwerkelijk in de VS te kopen. Bij aankomst in de Apple Store zal een Concierge in oranje shirt je de weg wijzen.

Daarna helpt een Specialist om de juiste iPhone 3G te kiezen (niet nodig, dat had je al lang thuis kunnen doen) en de gekochte iPhone te activeren. Je moet dan wel het volgende meebrengen:

  • Een Creditcard
  • Een Amerikaans Social Security-nummer (dus geen Europees sofinummer of burgerservicenummer)
  • Een door de overheid uitgegeven foto-ID (paspoort of rijbewijs)
  • Het accountnummer van je huidige abonnement als je nog geen AT&T-klant bent

Verder moet je tenminste 18 jaar oud zijn en door de kredietcontrole komen. Mensen die de iPhone zakelijk willen aanschaffen moeten daarvoor naar de AT&T Store gaan. Ze raden ook aan om eerst met de IT-manager van je bedrijf contact op te nemen als je de iPhone voor zakelijke e-mail wilt gebruiken. De iPhone wordt in de winkel aangeboden volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Net als vorig jaar kun je online controleren of een bepaalde winkel nog voorraad heeft. Die informatie is op 11 juli vanaf 9:00 uur online te vinden. Maar zoals al eerder gezegd: aantrekkelijk is kopen in de VS niet, dus richt je blik liever op de aanbieder in je eigen land of op de twee drie populairste alternatieven: Zwitserland, België en Italië.

Meer info: Apple

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2008, 13:54
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, kopen, vs, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.