T-Mobile: ‘Levertijd iPhone 4 momenteel 5 tot 6 weken’

De levertijd van de iPhone 4 is momenteel gedaald naar 5 tot 6 weken. Mensen die de iPhone al hebben besteld hebben dus grote kans dat ze hem voor 30 september in huis hebben.

iphone-4Op de website van T-Mobile staat dat de wachttijd voor de iPhone 4 nog op 8 tot 10 weken. Maar in de praktijk zal het een stuk korter zijn: de wachttijd voor een iPhone 4 is teruggelopen naar 5 tot 6 weken, vertelde T-Mobile-woordvoerster Priscilla Tomasoa vandaag in een telefoongesprek met iPhoneclub. Mensen die zich zorgen maken of ze wel op tijd zijn voor het iPhone Case Program van Apple kunnen daarom gerust zijn: als je de iPhone al vroegtijdig had besteld heb je het grootste deel van de wachttijd er al op zitten. Het duurt vanaf vandaag nog ruim 7 weken voordat het 30 september is.

De afhandeling van het Apple Case Program ligt in handen van Apple en zij zijn ook de partij die moet zorgen dat er voldoende voorraad wordt aangeleverd. Apple zelf heeft nog geen oplossing voor wat er na 30 september gebeurt, als de actie met gratis hoesjes afloopt.

Wat de witte iPhone betreft is er voor Nederland (net als in andere landen) nog geen exacte datum bekend. Operator Orange UK zegt in een recent mailtje aan klanten dat ze tot het einde van het jaar moeten wachten: “We wanted to let you know that there won’t be any white iPhone 4’s in the UK until the end of the year.” T-Mobile houdt het erop dat de witte iPhone in de loop van het najaar komt en verkoopt voorlopig alleen de zwarte exemplaren. De recent gelekte witte iPhone 4 die uit een fabriek zou zijn gesmokkeld, versterkte weer even de hoop dat de lancering van de witte iPhone 4 nabij is. Maar het toestel is waarschijnlijk nep.

We krijgen de afgelopen dagen regelmatig mailtjes van winkelketens en handelaren die de iPhone 4 gewoon op voorraad hebben. Om te voorkomen dat iPhoneclub een wandelende reclamezuil wordt voor winkels, zullen we die meldingen bundelen en in ons koopoverzicht verwerken (en die zal vanavond weer helemaal geactualiseerd worden).

orange

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 augustus 2010, 18:13
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4, voorraad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.