T-Mobile-klanten zonder iPhone willen ook snel internet

T-Mobile-klanten die geen iPhone hebben, willen dezelfde snelheid van 2 Mbps die de iPhone-abonnementen bieden. Ze betalen net zoveel en voelen zich achtergesteld.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Internet snelheid iPhoneT-Mobile-klanten met een HTC Touch Diamond of een andere populaire smartphone zijn niet blij dat hun snelheid van mobiel internet veel lager ligt dan bij iPhone-gebruikers, die met 2 Mbps kunnen internetten. Volgens T-Mobile hebben de meeste smartphones helemaal geen hoge snelheid nodig om goed te kunnen functioneren en is de huidige snelheid van PIT Plus voldoende. Bovendien hebben de iPhone-gebruikers gekozen voor een combinatiebundel en daar zitten nu eenmaal extra voordeeltjes aan.

Het AD heeft een video gemaakt over de ‘misstanden’ onder Windows-mobile-gebruikers. PIT Plus-gebruikers betalen €19,95 per maand. Als ze een goedkope belbundel daarbij afsluiten zijn ze ongeveer €29,95 per maand kwijt. De iPhone-bezitters betalen ongeveer dezelfde prijs, maar krijgen veel meer. Paul Willen (Ghozd) zegt: “Ik heb net met T-Mobile gebeld en wordt er niet goed van. Ik wil de snelheid die de iPhone-gebruikers hebben ook hebben. Betaal potverdomme meer en krijg een lagere snelheid. Dat is toch niet normaal.” Ook op het forum van Tweakers wordt geklaagd, maar T-Mobile zegt zelf nog geen klachten te hebben binnengekregen. Gebeurt dat wel, dan zullen ze ernaar kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:41
Categorie Providers
Onderwerpen Internet, plus, snelheid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.