T-Mobile-klanten zonder iPhone willen ook snel internet

T-Mobile-klanten die geen iPhone hebben, willen dezelfde snelheid van 2 Mbps die de iPhone-abonnementen bieden. Ze betalen net zoveel en voelen zich achtergesteld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Internet snelheid iPhoneT-Mobile-klanten met een HTC Touch Diamond of een andere populaire smartphone zijn niet blij dat hun snelheid van mobiel internet veel lager ligt dan bij iPhone-gebruikers, die met 2 Mbps kunnen internetten. Volgens T-Mobile hebben de meeste smartphones helemaal geen hoge snelheid nodig om goed te kunnen functioneren en is de huidige snelheid van PIT Plus voldoende. Bovendien hebben de iPhone-gebruikers gekozen voor een combinatiebundel en daar zitten nu eenmaal extra voordeeltjes aan.


Het AD heeft een video gemaakt over de ‘misstanden’ onder Windows-mobile-gebruikers. PIT Plus-gebruikers betalen €19,95 per maand. Als ze een goedkope belbundel daarbij afsluiten zijn ze ongeveer €29,95 per maand kwijt. De iPhone-bezitters betalen ongeveer dezelfde prijs, maar krijgen veel meer. Paul Willen (Ghozd) zegt: “Ik heb net met T-Mobile gebeld en wordt er niet goed van. Ik wil de snelheid die de iPhone-gebruikers hebben ook hebben. Betaal potverdomme meer en krijg een lagere snelheid. Dat is toch niet normaal.” Ook op het forum van Tweakers wordt geklaagd, maar T-Mobile zegt zelf nog geen klachten te hebben binnengekregen. Gebeurt dat wel, dan zullen ze ernaar kijken.

Reacties: 34 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.