Super Hexagon is Apple’s gratis App van de Week

Sluit de werkweek af met een uitdagende game die je reflexen flink op de proef stelt. Super Hexagon is een week lang gratis te downloaden als Apple's gratis App van de Week.

super-hexagon-icon

Als je op zoek bent naar een uitdagende game voor je iPhone of iPad, dan hoef je deze week niet verder te zoeken dan Apple’s gratis App van de Week. Super Hexagon (link) is ondanks het simpele uiterlijk namelijk een van de lastigste games die je op je iDevice kunt installeren.


Iedere week benoemt Apple een app of game als gratis App van de Week. Vorige week was het een handige tool om je foto’s te versieren met de nodige filters, en deze week worden je reflexen op de proef gesteld met Super Hexagon. Je weet direct dat er een uitdaging op je staat te wachten, omdat de laagste moeilijkheidsgraad Hard is, gevolgd door Harder en Hardest.

Super-Hexagon

Super Hexagon is een klassieker

De game draait al weer heel wat jaartjes mee (sinds 2012) maar dat maakt het spel niet minder vermakelijk. Jij bestuurt een klein pijltje dat je rond kunt draaien, terwijl je obstakels probeert te ontwijken die in een steeds hoger tempo op je af komen.

Deze obstakels hebben altijd maar een opening, waar je dus razendsnel naartoe moet zien te draaien. De felgekleurde, minimalistische grafische stijl past perfect bij Super Hexagon, en de originele muziek maken het pakket compleet.

Super-Hexagon

Super Hexagon is typisch zo’n spel dat je even wilt spelen, maar waar je vervolgens heel de avond mee bezig bent. Zeker als je gevoelig bent voor het verbreken van de hoogste score is Super Hexagon een spel om aan te raden, zeker nu je heb zeven dagen lang voor nul euro uit de App Store kunt hengelen.

Super Hexagon, alweer gratis?

De kans is groot dat je Super Hexagon echter al een keer gedownload hebt. Vorig jaar september kon je het spel namelijk ook al gratis downloaden via de Apple Store app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2016, 8:49
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, games
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.