Stunt Car Racer: speelgoedauto besturen met je iPhone

iHelicopters.net heeft een radiografisch bestuurbare racewagen voor je iPhone gemaakt. Je bestuurt de Stunt Car Racer door je iPhone naar links en rechts te kantelen, terwijl de RF-ontvanger op je geluidspoort is aangesloten.

iPhone Controlled Stunt Car RacerHet Nederlandse bedrijf iHelicopters.net heeft een radiografisch bestuurbaar autootje gemaakt, die je met een app voor de iPhone kunt besturen. Door je iPhone heen en weer te kantelen als een stuur rijdt de Stunt Car Racer naar links en rechts. Je iPhone maakt contact met de auto met behulp van een RF-ontvanger die je in de geluidspoort steekt.

De racewagen kan tot twintig meter van je iPhone rijden totdat de ontvangst te zwak wordt. Eenmaal opgeladen kun je 15 minuten lang met het autootje rijden. De ontvanger bovenop de iPhone moet ook opgeladen worden, maar kan met een volle lading een uur lang gebruikt worden. Zowel de racewagen als de ontvanger doen er een uur over om opgeladen te worden.

Dit is zeker niet het eerste apparaat dat je met behulp van de iPhone kunt besturen: de iPhone-helikopter Parrot AR.Drone weet al langer voor verbaasde blikken te zorgen. Deze is met 300 dollar ook een stuk duurder dan het 50 dollar kostende autootje van iHelicopters.net.

iHelicopters.net maakte eerder zelf ook al een helikopter die met de iPhone te besturen is. Deze kost $69,95. De bijbehorende app is ook in staat om een boot op afstand te besturen, maar het bijbehorende speeltje hiervoor kunnen wij nog niet op de website van de fabrikant terugvinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2012, 18:32
Categorie Accessoires
Onderwerpen helikopter, racegame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.