Ontwerper Richard Nicoll presenteert handtas met ingebouwde iPhone-lader

De ontwerper Richard Nicoll heeft een tas ontworpen met een externe batterij die je iPhone kan opladen. Op deze manier kom je minder snel zonder stroom te zitten. De batterij kan opgeladen worden met behulp van een inductielader.

Richard Nicoll oplaadtasEen nieuwe tas van ontwerper Richard Nicoll heeft een wel heel erg bijzondere functie: de handtas bevat een apart vakje, waarin er genoeg ruimte is voor je iPhone of een andere smartphone. Hierin bevindt zich een kabel aangesloten op een externe batterij, zodat je de iPhone kunt opladen terwijl hij is opgeborgen in je tas. Een LED-lampje in een hanger aan de buitenkant van de tas verbindt via een Bluetooth-verbinding met de oplader, zodat je gewaarschuwd kunt worden wanneer je batterij vol is. De hanger zou ook oplichten wanneer je een telefoongesprek of een sms-bericht ontvangt.

De externe batterij in de tas kan worden opgeladen met behulp van een magnetische inductielader, die je bevestigt aan de buitenkant van de tas. Omdat hier geen specifiek bevestigingspunt voor nodig is, hoeven er geen adapterpoorten in de buitenkant van de tas te zitten.

Richard Nicoll ontwierp de tas in samenwerking met provider Vodafone en Tusting, een bedrijf dat lederwaren verkoopt. Wanneer en voor hoeveel de tas verkocht zal worden is nog niet duidelijk: het model dat tijdens de London Fashion Week werd gepresenteerd was slechts een prototype.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2012, 20:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen fantastical, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.