Street View toegevoegd aan Google Maps-webapplicatie

Google heeft de Street View-functie toegevoegd aan de webapplicatie voor Google Maps. Dit is goed nieuws voor mensen die de functie gebruiken en iOS 6 hebben geïnstalleerd.

Street View closeHet is nu ook mogelijk om Google Street View te gebruiken vanuit de Google Maps-webapplicatie. Dit is vooal handig voor iedereen die iOS 6 heeft geïnstalleerd: Apple introduceerde met deze software-update een eigen kaartendienst met bijbehorende app, waar Google Street View niet langer deel van uitmaakt.

Je kunt de webapplicatie opstarten door in de browser van je iPad te gaan naar maps.google.com. Street View activeer je door op een plek op de kaart te tappen, zodat er een rode pin verschijnt. Rechtsonder in beeld staat een icoon met een mannetje om Street View mee te op te starten.

Het kan zo zijn dat Street View het nog niet bij jou doet. Wij moesten zelf eerst alle openstaande Google Maps-tabbladen afsluiten en een nieuw tabblad openen voordat we de functie zagen. De functie lijkt op het moment nog te worden uitgerold, waardoor sommige locaties Street View nog niet kunnen gebruiken. Dit zal vermoedelijk wel kunnen zodra Google de uitrol heeft afgerond.

Street View iPad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2012, 11:17
Categorie iOS
Onderwerpen google maps, street view

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.