iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Sticky Apps: app-iconen als post-its

Sticky Apps zijn post-its die eruit zien als app-iconen. Er zijn zes verschillende soorten op basis van de iconen van Agenda, Berichten, Contacten, Klok, Mail en Notities
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Sticky AppDe iPhone en ook de app-iconen op je homescreen vormen voor velen inspiratie voor het design van producten. Een iPhone van chocolade, buttons van app-iconen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop. In veel gevallen is het ‘rommel’, maar soms springen dat soort producten eruit. Zo ook deze Sticky Apps, post-its gebaseerd op app-iconen.

De iconen van Agenda, Berichten, Contacten, Klok, Mail en Notities zijn ontdaan van storende onderdelen zodat er veel ruimte is om op te schrijven. Vervolgens zijn er post-its van gemaakt van 8 bij 8 centimeter, die uiteraard voorzien zijn van de kenmerkende afgeronde hoekjes. Op één blokje zitten 50 velletjes en daar betaal je 3 dollar voor. Bovenop je bestelling komen nog verzendkosten van minstens 4 dollar, dus kopen wordt pas een beetje interessant als je bijvoorbeeld alle zes de soorten bestelt.

Meer informatie: Connect Design

Sticky Apps

Via: Gizmodo

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2012, 12:35
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apps, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.