iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

Sticky Apps: app-iconen als post-its

Sticky Apps zijn post-its die eruit zien als app-iconen. Er zijn zes verschillende soorten op basis van de iconen van Agenda, Berichten, Contacten, Klok, Mail en Notities
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Sticky AppDe iPhone en ook de app-iconen op je homescreen vormen voor velen inspiratie voor het design van producten. Een iPhone van chocolade, buttons van app-iconen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop. In veel gevallen is het ‘rommel’, maar soms springen dat soort producten eruit. Zo ook deze Sticky Apps, post-its gebaseerd op app-iconen.


De iconen van Agenda, Berichten, Contacten, Klok, Mail en Notities zijn ontdaan van storende onderdelen zodat er veel ruimte is om op te schrijven. Vervolgens zijn er post-its van gemaakt van 8 bij 8 centimeter, die uiteraard voorzien zijn van de kenmerkende afgeronde hoekjes. Op één blokje zitten 50 velletjes en daar betaal je 3 dollar voor. Bovenop je bestelling komen nog verzendkosten van minstens 4 dollar, dus kopen wordt pas een beetje interessant als je bijvoorbeeld alle zes de soorten bestelt.

Meer informatie: Connect Design

Sticky Apps

Via: Gizmodo

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.