TomTom gaat Car Kit Adapter voor iPhone 4 gratis toesturen (update)

TomTom gaat bestaande gebruikers van een TomTom Car Kit een gratis opzetstukje (adapter) toesturen. Na registratie op de website aan de hand van het serienummer krijg je de adapter gratis toegstuurd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Tomtom-Car-kit-for-iPhoneDe carkit van TomTom past niet goed op de iPhone 4. Eerder kon je lezen dat TomTom de carkit vanaf nu met een extra adapter levert, waardoor het toestel beter in de houder past. Maar wat het bedrijf voor bestaande klanten in petto heeft, bleef tot nu toe onduidelijk. Navraag bij de pr-afdeling van TomTom leverde helaas een oorverdovende stilte op. Met wat speurwerk hebben we toch kunnen achterhalen wat TomTom van plan is: een gratis adapter die je na registratie op de website kunt aanvragen.

Vanaf 8 september komt de webpagina tomtom.com/iphone-4-adapter online, waar mensen die al eerder een TomTom-carkit hebben gekocht, het iPhone 4-opzetstukje gratis kunnen aanvragen. Na het invullen van het serienummer van de carkit (te vinden op de achterkant) krijg je de adapter opgestuurd.

‘Adapter’ is een mooi woord voor een plastic blokje, dat je met een plakstrip aan de binnenkant van de carkit plakt. Een officiële bevestiging vanuit TomTom dat de adapter inderdaad gratis beschikbaar wordt gesteld hebben we nog niet (maar het komt overeen met de informatie die onze collega’s van iPhone-ticker wisten te achterhalen). We gaan er vanuit dat er over een paar dagen wel een officieel persbericht volgt.

De houder is te koop in de TomTom-webshop. Als je nu koopt krijg je de adapter al meteen in de verpakking meegeleverd.

Update: Na contact heeft TomTom bevestigd dat de gratis adapter er inderdaad komt. Uiterlijk woensdagochtend is de webpagina beschikbaar. De aangevraagde adapter ligt binnen 15 dagen op je deurmat (waarschijnlijk eerder omdat de adapters vanuit Nederland worden verstuurd).
Update 2: De datum waarop het aanvragen start is verschoven van 8 naar 10 september, zo is op de website van TomTom te lezen.

tomtom-iphone-adapter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2010, 10:48
Categorieën Accessoires, iOS
Onderwerpen adapter, carkit, tomtom

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.