Steve Wozniak gaat meedoen aan Dancing With The Stars

Steve Wozniak gaat meedoen aan Dancing With The Stars, een tv-show waarmee je met een professionele ballroomdanser moet leren dansen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wozniakSteve Wozniak, mede-oprichter van Apple, heeft naast zijn nieuwe baan als Chief Scientist de komende dagen nog een andere bezigheid: hij gaat doorbreken bij het grote publiek. Kijkers van de Amerikaanse tv-zender ABC kunnen zien hoe Woz zich in het zweet werkt tijdens het 8e seizoen van Dancing With The Stars. Woz kan het dansen met zijn iPhone oefenen.

Voor het geval je de show niet kent: Dancing With The Stars (ook in andere landen op tv) worden celebrities gekoppeld aan een professionele ballroomdanser. Tijdens de show bepaalt een jury samen met het publiek hoeveel punten elk koppel krijgt. Het koppel met het laagste aantal punten valt af, totdat er nog maar eentje over is. Wozniak zat vorig jaar al eens in het publiek van ‘The Price is Right’.

Met de iPhone heeft het natuurlijk niets te maken, maar alles is relatief… als Woz niet de basis had gelegd voor de Apple Macintosh, had de geschiedenis heel anders uitgepakt en was de iPhone ook niet in z’n huidige vorm ontstaan.

Meer info: persbericht ABC

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2009, 18:20
Categorie Apple
Onderwerpen dansen, muziek, steve jobs, steve wozniak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.