Statiefhouder Glif voor iPhone 5 nu beschikbaar

De Glif-statiefhouder voor de iPhone 5 kan nu worden besteld bij Studio Neat. Dit accessoire laat je de iPhone op een statief schroeven.

Glif+De Glif-statiefhouder voor de iPhone 5 kan nu worden besteld. Dit kleine hulpmiddel kun je op de zijkant van je iPhone schuiven, zodat je er makkelijk een statief op kunt schroeven. Je kunt hem ook gebruiken om de iPhone 5 rechtop te zetten, zodat je bijvoorbeeld makkelijker een film kunt kijken. De Glif bestaat al langer, maar de “oude” variant was te dik en te kort om de iPhone 5 goed klem te zetten. In september hoorden we voor het eerst dat er een iPhone 5-versie van de Glif aan zat te komen.


De iPhone 5-variant van de Glif kost 20 dollar; hetzelfde bedrag dat je betaalt voor de iPhone 4-/iPhone 4S-variant. Als je er tien dollar bij optelt krijg je er een Glif+ bij. Dit hulpmiddel kun je aan de Glif bevestigen, zodat je iPhone er extra stevig in zit. Je kunt hem dan ook bijvoorbeeld ondersteboven houden. Bij de Glif+ krijg je ook een speciaal ringetje, waarmee je de Glif aan je sleutelbos kunt hangen. Fabrikant Studio Neat rekent 7 dollar verzendkosten naar landen buiten de Verenigde Staten.

Meer info: productpagina Glif

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 november 2012 om 18:15
Onderwerp
Categorieën
Accessoires, Apps
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.