iPhone-statiefhouder Glif tijdelijk goedkoper op Duitse Amazon

De bekende statiefhouder Glif is tijdelijk in prijs verlaagd op de Duitse webwinkel van Amazon. Hierdoor betaal je iets meer dan 10 euro voor het accessoire.

GlifDe bekende iPhone-statiefhouder is vandaag extra goedkoop op de Duitse webwinkel van Amazon. Je betaalt daar vandaag maar €11,94, in plaats van de gebruikelijke 20 euro. Daar hebben Nederlandse iPhone-bezitters ook wat aan, omdat je vanaf hier ook op de site kunt bestellen. Je kunt de Glif aan de zijkant van je iPhone schuiven, zodat je hem makkelijker op een statief kunt schroeven. Het is ook mogelijk om de Glif als standaard te gebruiken om de iPhone rechtop te zetten terwijl je bijvoorbeeld een film kijkt.

Bij de bestelling krijg je enkel een statiefhouder. Je zult daarom nog wel een apart statief nodig hebben om er gebruik van te maken. Omdat het aansluitpunt gelijk is aan die bij andere statieven, kun je een oud camerastatief gebruiken.

De Glif is zeker niet de enige statiefhouder voor de iPhone. Daar staat tegenover dat hij inmiddels wel een stuk veelzijdiger is dan andere alternatieven op de markt. Zo kun je het Glif+ pakket bestellen om je Glif steviger te bevestigen of om hem aan je sleutelbos te hangen. De doos waarin de Glif+ wordt geleverd functioneert daarnaast ook als statief om je iPhone op te bevestigen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2012, 16:12
Categorie Accessoires
Onderwerp glif

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.