Glif-statiefhouder aangepast voor iPhone 5

De Glif statiefhouder voor de iPhone is aangepast voor de iPhone 5. Zo kun je nog beter foto's maken met de camera van je nieuwe iPhone.

glif iphone tripodDe bedenkers van het Glif-statiefhouder zijn klaar voor de iPhone 5. Studio Neat heeft een nieuwe versie ontwikkeld, die momenteel in preorder te bestellen is. De Glif is een eenvoudig statief met een zwart rubberen coating die je iPhone geschikter maakt om te fotograferen. Je schroeft de Glif op een willekeurig statief, dankzij de schroefdraadbevestiging aan de onderkant. De bestaande Glif is overigens ook nog wel te gebruiken, maar heeft twee nadelen: de iPhone 5 is iets dunner en steekt verder uit. Je kunt dit oplossen door bijvoorbeeld een stuk tape aan de binnenkant te plakken, zodat de sleuf waarin je de iPhone moet steken nauwer wordt.


Maar de nieuwe Glif is ook niet echt een rib uit je lijf: voor 20 dollar koop je de nieuwe uitvoering in zwart rubber (het prototype op de foto hierboven is in wit uitgevoerd). Koop je de Glif+ met ophangpunt voor je sleutelbos en stabilisator, dan betaal je 30 dollar.

glif studio neat boekDe Glif is een van de slimste accessoires die je voor de iPhone kunt kopen. Het succes van het product wordt beschreven in een boek van Studio Neat, met de titel It Will Be Exhilarating. Daarin lees je over de ervaringen met crowdfunding, de filosofie van het bedrijf en de dingen die ze hebben geleerd. Het boek kost 5 dollar en is digitaal te lezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.