SpringFlash: eerste iPhone 4-specifieke tweak beschikbaar (jailbreak)

Hoewel de publieke jailbreak voor de iPhone 4 nog even op zich laat wachten, heeft BigBoss de eerste tweak voor de iPhone 4 gecreëerd: SpringFlash.

SpringFlashHoewel de publieke jailbreak voor de iPhone 4 nog even op zich laat wachten, heeft BigBoss de eerste tweak die specifiek gericht is op de iPhone 4 gecreëerd, genaamd SpringFlash. De tweak is ervoor bedoeld om het LED-lampje van de iPhone 4 eenvoudig te kunnen activeren via SpringBoard, zodat je deze als zaklamp kunt gebruiken. Zoals gewoonlijk is ook deze tweak van BigBoss gratis beschikbaar.


De activatie van de tweak vindt plaats via Activator. Dit betekent dat je (als er eenmaal een jailbreak voor de iPhone 4 beschikbaar is) na installatie van de tweak naar het menu Instellingen gevolgd door Activator kunt gaan om in te stellen hoe je de tweak precies wilt activeren. BigBoss laat nog weten dat hij zelf short hold power gebruikt om SpringFlash te activeren. Je kunt op deze manier SpringFlash activeren zonder dat je de actieve applicatie hoeft te verlaten of zelfs maar het scherm van de iPhone 4 aan hoeft te zetten.

SpringFlash is gratis beschikbaar via de standaard aanwezige repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.