Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts

Spooktelefoontjes via FaceTime om half vier ‘s nachts

Een aantal mensen met een iPhone 4 met FaceTime zegt dat er om half vier 's nachts spooktelefoontjes werden gepleegd naar willekeurige personen uit het adresboek.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

facetime iphoneVannacht overkwam een aantal mensen iets vreemds: rond 3:30 uur ’s nachts ging de iPhone FaceTime-gesprekken voeren met nummers uit het adresboek. Ook iPhoneclub-lezer Dennis overkwam het: zijn iPhone 4 startte een uitgaand chatgesprek naar zijn schoonvader, die eveneens een iPhone 4 heeft. Het gesprek vond plaats rond 3:30 uur. Schoonvader nam het gesprek op, maar hoorde niets. Wat de situatie nog vreemder maakt, is dat het Wi-Fi-netwerk bij Dennis thuis uit stond. Op forums zijn zelfs mensen te vinden die hun toestel in vliegtuigmode hadden staan.


Bij dit soort problemen is het altijd lastig in te schatten hoeveel mensen nu werkelijk getroffen zijn: een stuk of 10 klachten op een forum kan veel lijken, maar op het totale aantal van de miljoenen iPhones die in omloop zijn, stelt het niet veel voor. We zijn daarom benieuwd hoeveel mensen nog meer last hebben gehad van de nachtelijke chatgesprekken via Facetime, naar willekeurige personen uit je adresboek.

Tipgever: Dennis

Reacties: 265 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.