Speel Scenario Poker op de iPhone

Scenario Poker was een paar maanden geleden de eerste applicatie voor derden op de iPhone... totdat het verdween. Maar nu is de applicatie weer in volle glorie terug, klaar om te spelen: ook zonder iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

scenario-poker-iphoneEindelijk mag het: pokeren op de iPhone. Scenario Poker was de eerste iPhone-applicatie van een derde partij, die eerst wel en later niet geschikt was voor de iPhone. Nu is de software aangepast aan de Web 2.0 richtlijnen van Apple en klaar om te spelen – ook zonder iPhone. Het werkt immers ook gewoon in de browser.

De ontwikkelaar zelf heeft er het volgende over te zeggen:

Ik was teleurgesteld dat er geen softwareontwikkelkit (SDK) of andere technische informatie van Apple over de iPhone beschikbaar kwam. Ik ben blij dat ze kleine web applicaties toestaan, maar de vraag is hoe robuust de JavaScript-engine op de iPhone werkelijk is en welke beperkingen er in de praktijk merkbaar worden. Mijn grootste zorg is de 5 seconden runtime-limiet op JavaScript, waarover geruchten gaan.

Dat zou namelijk betekenen dat je tijdens het spelen met ongewenste vertragingen te maken krijgt. Wel noemt de ontwikkelaar het een voordeel dat applicaties die vanaf een webserver draaien makkelijker te fixen zijn en onmiddelijk voor alle gebruikers beschikbaar zijn.

Probeer het eens uit: ook in een gewone browser is Scenario Poker speelbaar. Hoewel… in Firefox kregen we het niet werkend, maar in Safari op de Mac wel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:14
Categorie Apps
Onderwerp sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.