Be.ez en Nedrelow kondigen opvallende iPad-cases aan

Be.ez en Nedrelow hebben aparte hoezen voor de iPad aangekondigd. Be.ez is bekend van het merk LA Robe en Nedrelow heeft een Book case, die eruit ziet als een boek.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

nedrelow book smallHet vinden van een mooie case voor een kleine laptop is nog een hele klus. De huidige hoesjes zijn saai en onopvallend. Gelukkig komen er dankzij de iPad een hoop mooie opties bij. Twee fabrikanten hebben nieuwe cases aangekondigd die er wat opvallender uitzien: Be.ez en Nedrelow.

Toen de Eee PC nog maar pas op de markt was, heb ik er eentje gekocht omdat het met handig leek om een laptopje te hebben die in je handtas past. Een mooie hoes vinden was nog een hele klus: er was weinig leuks te vinden en je was als Eee PC-bezitter aangewezen op saaie neopreen hoesjes die eruit zagen als een gerecycled surfpak of nerdy hoesjes die je tijdens het gebruik gewoon om de laptop kon laten zitten. Uiteindelijk kwam ik uit bij een leuke maar veel te grote Golla-hoes. Bij de iPad gaat het totaal anders: nog niet eens op de markt en er zijn al diverse leuke hoezen aangekondigd. Gelukkig zijn er nu weer twee nieuwe aanbieders bij: Be.ez en Nedrelow hebben bijzondere cases voor de iPad aangekondigd.

beez la robe ipad allure

Be.ez is bekend van de LA Robe-hoezen die ze al voor de Apple Macbook maken. Voor de iPad hebben ze een serie iPad Allure-hoezen gepland, verkrijgbaar in diverse kleuren. De hoezen zijn gemaakt van memory foam, schuimrubber die net als matrassen en hoofdkussens de vorm ‘herinneren’. Je hebt de keuze uit mokkabruin, rood, zwart en meerkleurige hoezen. Binnenin zit een fleece-voering om strepen te voorkomen. De hoes gaat $30 kosten.

Nedrelow gaat een hardcase voor de iPad maken, die er nog aparter uitziet. Deze hoes heeft het uiterlijk van een traditioneel linnen boekkaft, met een wollen binnenbekleding. Er zijn drie varianten: de eerste heeft een Book-logo op de buitenkant en op de rug, de tweede is voorzien van de tekst “this is not a book” en de derde is gewoon blanco. Je kunt Nedrelow’s Book voor de iPad al in pre-order bestellen voor $89. Begin april zullen de eerste exemplaren worden verstuurd. Dezelfde fabrikant heeft ook Book-cases voor de Kindle en Macbooks.

nedrelow book

Meer info: Be.ez (via persbericht) en Nedrelow

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2010, 12:50
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.