SoundHound featured

SoundHound laat je overal in app zoekknop gebruiken

SoundHound's iOS-app heeft nu een makkelijk bereikbaar menu, vanuit waar je altijd op de oranje zoekknop kunt drukken.

SoundHound featuredMuziekapp SoundHound heeft zijn uiterlijk ietwat aangepast. Dat is alweer de tweede keer dit jaar: in mei kreeg SoundHound namelijk al een makeover. De verschillen zijn ditmaal echter een stuk subtieler. De app heeft een nieuw menu gekregen die je opent door van de rechterzijde naar links te vegen. Hier vind je altijd de oranje zoekknop, zodat je ongeacht je positie in SoundHound nieuwe tracks kunt vinden.

SoundHound zijmenuHoewel SoundHound eerder al werd geoptimaliseerd voor het design van iOS 7 en nieuwer, bevat de app nu pas de hierbij behorende veegbewegingen. Een swipe van rechts naar links opent het nieuwe menu, maar met een veeg van links naar rechts kun je altijd een pagina teruggaan. Handig als je een grote iPhone hebt en niet zo makkelijk bij de terugknop linksboven kunt – al kun je dan ook Bereikbaarheid gebruiken. Op het beginscherm heb je voortaan toegang tot meer muziek, waardoor je makkelijker populaire tracks opent of je eerdere zoekresultaten doorbladert.

De SoundHound-update brengt ook een praktische toevoeging met zich mee waar velen op zaten te wachten: ondersteuning voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De app maakt hierdoor beter gebruik van de grotere iPhone 6-schermen en toont in één oogopslag meer informatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2014, 19:15
Categorie Apps
Onderwerp soundhound

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.