Sonicwalk: sportharnas met speakers voor je iPhone

De Sonicwalk van Firebox is een sportharnas waar je de iPhone op kunt afsluiten. Hierdoor wordt al je muziek afgespeeld via de speakers in het harnas. Je kunt ook het volume aanpassen via speciale knoppen.

SonicwalkHet luisteren naar muziek tijdens het sporten kan vervelend zijn: oordopjes vallen door de bewegingen die je maakt vaak uit je oren en knoppen om het volume aan te passen zwieberen aan je oordopjes of zitten in je zak verborgen. De Sonicwalk van Firebox probeert hier op een aparte wijze een oplossing voor te vinden: door je iPhone in dit harnas te hangen, kun je muziek met de hierop aangesloten speakers afspelen. Knoppen op het harnas laten je het volume aanpassen.

Gebruik je de Sonicwalk, dan is het misschien wel handig om in je eentje te sporten: gezien de afgespeelde muziek via twee speakers in het harnas wordt afgespeeld, kunnen anderen in de buurt namelijk met je meeluisteren. Naast een tweetal speakers en volumeknoppen bevat de Sonicwalk ook belichting achterin het harnas, zodat je ‘s nachts tijdens het sporten goed te zien bent.

Het sportharnas kan volgens Firebox naast de iPhone ook op andere MP3-spelers aangesloten worden. Gezien je de iPhone echter in een hoes steekt, vermoeden wij dat je MP3-speler wel een bepaalde grootte moet hebben.

Je kunt de Sonicwalk nu alvast pre-orderen via de site van Firebox. Daar ben je wel een aardige duit aan kwijt: het sportharnas kost namelijk €107,59. Je kunt ook aangeven dat je een e-mail wil ontvangen zodra het accessoire beschikbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2012, 10:20
Categorie Accessoires
Onderwerpen speaker, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.