Solid Metal Dock: compacte iPhone-dock te gebruiken in landschaps- en portretmodus

Osun Goods heeft een dock voor de iPhone 4 en iPhone 4S uitgebracht die in zowel landschap- als portretsmodus te gebruiken is.

Osun Goods Metal DockDe accessoiremaker Osun Goods heeft een erg interessante iPhone-dock op de markt gebracht. De Solid Metal Dock is weinig meer dan een L-vormig stuk metaal en kan door zijn vorm je iPhone wel in portret- en landschapsmodus rechtop zetten. Een ingebouwde 30-pins connector zorgt ervoor dat je de iPhone ondertussen ook kunt opladen of synchroniseren met iTunes. Om hem te bestellen moet je bij de Duitse Amazone Store zijn, die overigens ook gewoon in Nederland bezorgt.

Osun Goods Metal DockHet stuk metaal is ongeveer even breed als je iPhone 4 of iPhone 4S en blijft gewoon rechtop staan. In een hoek zit de kabel, zodat deze er nooit raar bij ligt wanneer je hem anders neerzet. Er zijn twee mogelijke posities waarin je hem rechtop kunt laten staan. Omdat de iPhone 4/4S bevestigd zit aan de 30-pin connector blijft hij erin vastzitten wanneer je hem kantelt.

Je kunt de Solid Metal Dock bestellen via de Duitse Amazon-store, waar hij voor €21,99 beschikbaar is. Wanneer je hem bestelt zal het 1 tot 2 weken duren tot hij geleverd wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2011, 16:42
Categorie Accessoires
Onderwerp dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.