Snowboard-Party-2

Virtuele pistes bedwingen met Snowboard Party 2

Snowboard Party 2 is een nieuwe snowboardgame voor iOS. Roetsj van de piste en voer halsbrekende toeren uit, terwijl je vrienden uitdaagt en nieuwe uitrusting vrijspeelt.

Snowboard-Party-2

Nu het buiten steeds kouder wordt en de eerste kerstversieringen opduiken, is het hoog tijd voor een nieuwe winterse iOS-game. Snowboard Party 2 komt wat dat betreft als geroepen. Van de besneeuwde bergen en dikke winterjassen krijg je het bijna koud, terwijl je gewoon lekker binnen kunt blijven zitten.

De eerste Snowboard Party was een grote hit in de App Store en was regelmatig te vinden in de bovensten regionen van de hitlijsten. Snowboard Party 2 heeft in ieder geval genoeg gamemodi om je deze winter van de straat te houden.

Genoeg te doen in Snowboard Party 2

Zo kun je in Time Attack keer op keer je eigen prestaties verbeteren door zo snel mogelijk naar de finish te racen. Door halsbrekende toeren uit te halen ga je extra snel, dus is het belangrijk om een goede mix te vinden tussen naar beneden roetsjen en een salto maken.

Snowboard-Party-2

Als je vooral snowboardgames speelt voor de salto’s en kunstjes dan kun je je lol op met de Big Air-modus. Daar draait alles om het maken van enorme sprongen, terwijl je in Halfpipe aan de slag kunt met het verfijnen van je grind-moves en andere technieken.

Geef je snowboarder nieuwe uitrusting
Terwijl je reusachtige besneeuwde bergen overwint speel je allerlei nieuwe uitrusting en snowboards vrij om je personage mee uit te dossen. Die toffe winterjas kun je daarna aan je vrienden laten zien in de multiplayermodus van Snowboard Party 2, waarin je elkaar probeert af te troeven met lastige trucs.

Snowboard Party 2 is gewoon te spelen met controls op het touchscreen, maar ondersteunt ook MFi-controllers. Als je dit jaar niet op wintersport gaat, of gewoon alvast even in de stemming wilt komen, is Snowboard Party 2 een hele fijne winterse game om december door te komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2015, 10:45
Categorie Apps
Onderwerpen games, snowboarden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.