Snel een iPhone hebben? Koop de P168

Waarom nog moeilijk doen om een echte iPhone te kopen? Dat kan altijd nog. Nu gaat het erom de eerste te lijken en de CECT P168 is dan een prima alternatief. De bediening vraagt alleen wel wat bijzondere aandacht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

cect p168Waarom nog moeilijk doen om een echte iPhone te kopen? De CECT P168 lijkt zo echt dat het niemand op straat zal opvallen dat het niet the real thing is. Zelfs het startscherm is hetzelfde gemaakt. De P168 ziet er goed uit en loopt technisch gezien helemaal niet achter. Je zult de visuele voicemail, de slimme sensors en het trotse gevoel dat je een échte iPhone bezit, moeten missen. Maar wat maakt dat uit: mensen denken dat je de eerste bent en dat telt.

Zoals gezegd: de P168 heeft genoeg te bieden: een 3,5 inch QVGA-touchscreen, 3D surround sound, een opstartgeluid van Mac OS X, Mac-thema’s en een flinke 1800 mAh-batterij (tweemaal zoveel capaciteit als een doorsnee telefoonbatterij). Tot zover het goede nieuws. Aan één ding zul je wel moeten wennen: alle schermen zijn in het Chinees. Nou is dat voor muziek afspelen, een nummer bellen of een spelletje niet zo’n probleem, maar hoe stel je bijvoorbeeld die dubbele SIM-kaart in? Meer foto’s van de CECT P168 zijn te vinden op PhoneDaily.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:45
Categorie iDevices
Onderwerp kloon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.