snaptrax-petje-bluetooth

Met Snaptrax honkbalpet bedien je je iPhone handsfree

Met het Snaptrax honkbalpetje bedien je je iPhone handsfree. Muziek bedienen, sms beantwoorden, apps openen, het kan allemaal.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Sokken, shirts, schoenen – overal worden tegenwoordig sensoren in gestopt. Wat we nog niet zoveel hebben gezien zijn petjes, die eigenlijk ideaal zijn om oordopjes en draadloze technologie in te verstoppen. Snaptrax heeft zo’n honkbalpetje ontwikkeld, waarmee je handsfree kunt bellen en muziek luisteren. Ook handig: je kunt de Snaptrax achterstevoren dragen, als je dat wilt. Ze zijn herkenbaar aan de S aan de voorkant.

snaptrax-petje-bluetooth

snaptrax-iphone-app

Voor de toekomst zijn ook zonnehoedjes en een zonneklep gepland. Aanvankelijk zal alleen de iPhone worden ondersteund, later wordt de pet ook geschikt voor Android-bezitters. De petjes zijn waterproof en blokkeren zonnestralen. Met stemcommando’s open je websites, beantwoord je sms-berichten en bedien je het afspelen van muziek. Aan de zijkant zit een onzichtbaar paneel met knoppen waarmee je de volumeknoppen bedient. Voor 132 euro doe je mee aan de Kickstarter-campagne, die nog een maand loopt en nog relatief weinig fans heeft opgeleverd. In oktober 2014 worden de eerste petjes verwacht.

Meer info: Snaptrax op Kickstarter

snaptrax-honkbalpet

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 juli 2014, 20:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen bluetooth, kickstarter, kleding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.