SnapTap: foto’s maken met behulp van de geluidsknoppen (jailbreak)

SnapTap is een nieuwe tweak om gebruik van de geluidsknoppen in combinatie met de camera van de iPhone mogelijk te maken. Op deze manier kun je foto's maken met behulp van fysieke knoppen die op een logische plaats zitten voor het gebruik van een camera-functie.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

SnapTapSnapTap is een nieuwe tweak van Tom Zickel om gebruik van de geluidsknoppen in combinatie met de camera van de iPhone mogelijk te maken. Op deze manier kun je foto’s maken met behulp van fysieke knoppen die op een logische plaats zitten voor het gebruik van een camerafunctie.

CameraDe ontwikkelaar Tom Zickel is onder andere bekend van SpringLocker, SpringSorter en Carrier Logo Fixer. Volgens de ontwikkelaar zou de tweak moeten werken met de meeste applicaties die de camerafunctie gebruiken. Wij hebben de tweak getest met de standaard camerafunctie en dat werkte naar verwachting. Gebruik van de tweak maakt het onder andere makkelijker om een zelfportret te maken met behulp van de iPhone. Na installatie van de tweak hoef je deze niet te activeren en werkt deze als het goed is meteen in de camera-applicatie van jouw keuze. SnapTap is getest op firmware 3.0 tot en met firmware 3.1.2.

SnapTap is voor $0,99 beschikbaar in de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2009, 17:58
Categorie Jailbreak
Onderwerpen camera, geluid

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.