Snappgrip: iPhone-handvat met sluiterknop en zoomfunctie

De Snappgrip is een iPhone-handvat met een sluiterknop en zoomknoppen. Hierdoor kun je makkelijker stabiele foto's schieten.

SnappgripFotografen die hun iPhone liefst stevig vasthouden tijdens het maken van een kiekje, kunnen al langer een handvat met een aparte sluiterknop kopen zoals de iPhone Shutter Grip van Photojojo. De makers van de Snappgrip doen hier een schepje bovenop: dit fotografie-handvat heeft niet alleen een sluiterknop maar ook knoppen om te zoomen en de fotografiemodus aan te passen. Zo hoef je niet langer de knoppen op het touchscreen te gebruiken.

De Snappgrip zit op een iPhone-case bevestigd. Het handvat is makkelijk van de case te verwijderen, zodat je de iPhone niet met handvat en al in je zak hoeft te steken. Met een schuifknop bovenop het handvat kun je wisselen naar andere lichtomstandigheden tijdens het fotograferen, terwijl je scherp stelt door de sluiterknop licht in te drukken. Om de case te gebruiken, heb je wel een bijbehorende iPhone-applicatie nodig. Het accessoire verbindt draadloos via Bluetooth, wat betekent dat je hem eens in de zoveel tijd moet opladen.

Op het moment is de Snappgrip nog niet verkrijgbaar. De bedenkers begonnen in december aan een Kickstarter-campagne en zijn nu aanwezig op technologiebeurs CES, waar de case wordt gedemonstreerd aan de pers. Niet iedereen is even enthousiast, maar dit zou te wijten zijn aan de vroege testfase waar het product zich in bevindt. Wil je de sprong wagen, dan kun je op Kickstarter 49 pond (60 euro) doneren om in aanmerking te komen voor een Snappgrip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2013, 17:32
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.