T-Mobile stopt met verzekeraar ProAssist

T-Mobile stopt met de samenwerking met verzekeraar ProAssist en biedt voortaan verzekeringen aan van ACE.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ProAssistT-Mobile gaat vanaf 15 januari niet meer iPhone-verzekeringen aanbieden van ProAssist. Dit maakte de telecomprovider vandaag bekend. In plaats daarvan worden er voortaan verzekeringen aangeboden van ACE. Volgens T-Mobile werd ACE beter beoordeeld en wordt er daarom overgestapt.

T-Mobile bood abonnees al lange tijd een verzekering van ProAssist aan, waarmee klanten konden rekenen van een iPhone-reparatie als hij door bijvoorbeeld val- of waterschade defect raakte. De nieuwe verzekeringen van ACE kosten tussen de €10,95 en €13,95 per maand. De iPhone wordt bij ACE binnen 24 uur omgeruild, nadat het defect is gemeld. Bestaande abonnees die een nieuw toestel kopen of hun abonnement verlengen, kunnen gebruikmaken van de verzekeringen van ACE. Eric Dekker, woordvoerder van T-Mobile, verklaart tegenover iPhoneclub dat er niets verandert voor huidige klanten die via T-Mobile een verzekering bij ProAssist hebben lopen. “Die klanten blijven gewoon bij ProAssist. Het is niet zo dat we ProAssist niet meer ondersteunen, we zijn alleen gestopt met de verkoop van nieuwe verzekeringen. Voor nieuwe klanten bieden we een verzekering via ACE aan.” Dekker benadrukt dat T-Mobile de verzekeraar niet uit onvrede aan de kant heeft gezet, maar dat er de wens was om een bredere dienstverlening aan te bieden.

iPhone-bezitters met een verzekering bij ProAssist praten al langer over de service bij de verzekeraar op het iCulture Forum. Wachttijden zouden sinds de initiële verkoop van de iPhone in 2008 oplopen naar tot vier weken. KPN bleek zich een jaar geleden zorgen te maken over de samenwerking met ProAssist.

Meer over het verzekeren van je iPhone lees je in het volgende artikel: iPhone verzekeren, wat zijn de opties?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2013, 15:00
Categorie Providers
Onderwerpen proassist, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.