Smule organiseert wedstrijd rond iPhone-applicatie I Am T-Pain

Smule organiseert een wedstrijd rond de applicatie 'I Am T-Pain'. Het is de bedoeling dat je op de melodie van 'I'm in a Boat' een gek filmpje opneemt. Hoe gekker, hoe beter.

tpainSmule is de maker van de applicatie I Am T-Pain, een iPhone-applicatie gewijd aan de rapper T-Pain. Een paar maanden geleden organiseerde deze ontwikkelaar een populaire wedstrijd rond Ocarina, een muziekinstrument waarbij je in de microfoon van de iPhone moet blazen. Het leverde hilarische inzendingen op en dat is precies wat Smule ook nu weer verwacht. De opdracht is om een creatieve of hilarische video te maken, waarin je meezingt met het nummer ‘I’m on a Boat’ van T-Pain.

Je kunt $5.000 aan contant geld winnen, gesigneerde spullen en de kans op een ontmoeting met T-Pain zelf. Mensen die willen meedoen moeten een filmpje naar YouTube uploaden. Daarna nog even een formulier invullen en je zit in de race.

De winnaars worden gekozen op basis van creativiteit en aantal kijkers. De hoofdprijs is $5.000 cash en een Big Ass Chain ter waarde van $47. Tien finalisten winnen een bedrag van $500 en een setje Grillz (gouden tanden). De gesigneerde spullen gaan naar mensen die de teams van Smule en Nappy Boy het hardst kunnen doen lachen. De wedstrijd staat ook open voor mensen buiten de VS, maar je moet wel minimaal 18 jaar of ouder zijn. Je mag eigen songteksten bij het nummer ‘I’m on a Boat’ verzinnen en je mag zelfs meerdere inzendingen doen. Het is zelfs niet nodig om de applicatie te kopen, want meezingen kan ook gewoon tijdens het afspelen van de cd.

Downloaden: I Am T-Pain (€0,79)

Meer info: Smule en spelregels

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2009, 0:23
Categorie Achtergrond
Onderwerpen smule, wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.