Sing Karaoke Smule opnemen

Maak je eigen videoclip met Sing Karaoke by Smule

Met de leuke Sing Karaoke-app kan je wel een feestje vieren. Dankzij een nieuwe update kan je je eigen gezang op video vastleggen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Sing Karaoke Smule opnemenZingend het weekend ingaan? Probeer dan eens Sing! Karaoke by Smule. De leuke karaoke-app kreeg zijn ‘grootste update ooit’ en heeft er een lachwekkende functie bij gekregen. Je kan jezelf voortaan namelijk op video vastleggen terwijl je zingt. En dat niet alleen: als een vriend van je hetzelfde liedje zingt en opneemt, kan je zelfs een digitaal duet met elkaar uitvoeren.

Je ziet verzoeken voor gezamenlijke karaokesessies op de pagina Sing with Others in het schuifmenu, waarbij je bij elk verzoek op ‘Join duet’ kan drukken om samen te zingen. Aan het camera-icoontje zie je welke verzoeken gepaard gaan met de nieuwe videofunctie. Het enige verschil ten opzichte van de eerdere functie, is dan ook de video. Hetzelfde geldt voor de sectie met Hot Recordings. Je ziet er nog steeds de populaire karaokesessies van andere gebruikers, maar nu is er ook een aparte pagina voor video’s – of dat nou duetten zijn of niet.

Sing Karaoke by Smule liedjes meedoen Sing Karaoke by Smyle duet

Het is ruim een jaar geleden dat we over Sing! Karaoke by Smule schreven. In september vorig jaar was het nieuws dat je nu ‘in een operazaal kan zingen’ dankzij stemeffecten in de app. Het autotunen van stemmen is nog steeds een belangrijk gedeelte in de applicatie. Omdat je jouw eigen stem verschillende, zachte computereffecten kan geven, moet je het wel heel bont maken om je gezang nergens naar te laten klinken.

Duurder dan KaraokeTube

Smule heeft nog steeds een erg verzorgde, leuke app met Sing! Karaoke. Gratis is hij na het downloaden echter niet: toegang krijgen tot alle liedjes kost 2,69 euro per week, 6,99 euro per maand of 35,99 euro per jaar. Daarmee is concurrent KaraokeTube (€3,59 euro per kwartaal) fors goedkoper, maar die heeft weer geen videofunctie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2014, 20:08
Categorie Apps
Onderwerpen karaoke, smule

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.