Smartwatch Pebble Steel verkrijgbaar bij Coolblue en Bol.com

Smartwatch Pebble kan voortaan worden besteld bij Bol.com en Coolblue. Het gaat om zowel de plastic Pebble als de Pebble Steel.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

pebble-steelDe Pebble smartwatch is vanaf deze week gemakkelijker verkrijgbaar in Nederland. Zowel Bol.com als Coolblue verkopen de smartwatch Pebble. In beide webshops zijn beide modellen verkrijgbaar: de normale uitvoering van plastic en de nieuwe Pebble Steel-horloge van metaal. Daarmee is het ineens een stuk gemakkelijker geworden om in Nederland een Pebble te kopen, al betaal je wel flink meer dan op de Amerikaanse website van Pebble.


De standaard Pebble kost bij Coolblue €199,99 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs. Bol.com rekent €195 voor de standaard Pebble in de kleuren zwart, grijs, oranje en rood. Ter vergelijking: Pebble verkoopt het horloge zelf voor 150 dollar, omgerekend ongeveer 110 euro. Daar komen uiteraard wel import- en verzendkosten bovenop. De Pebble Steel is bij Bol.com verkrijgbaar voor 355 euro €329,- en kost bij Coolblue 330 euro – al is hij bij laatstgenoemde tijdelijk niet op voorraad. De Steel-variant kost in Pebble’s eigen webshop 250 dollar.

Pebble CoolblueHoewel je in de Nederlandse webshops duurder uit bent, kan het toch een uitkomst zijn voor mensen die liever niet lang op bestellingen uit het buitenland willen wachten of niet beschikken over een creditcard. Het horloge valt daarnaast onder de Nederlandse garantievoorwaarden, zodat je bij eventuele problemen gemakkelijker om vervanging kunt vragen.

De Pebble-smartwatch koppel je via Bluetooth met je iPhone, waarna er notificaties op je pols verschijnen. Ook is het mogelijk nieuwe horlogefrontjes of speciale horloge-apps te downloaden. Hiervoor gebruik je de bijbehorende iOS-applicatie. We hebben eerder al uitgebreid over de Pebble geschreven in onze review van de Pebble.

Meer informatie: Coolblue / Bol.com

Via Tweakers

Informatie

Laatst bijgewerkt
13 mei 2014 om 17:58
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.