Smartphone Magazine gooit het roer om naar iPhone Life

Smartphone & Pocket PC Magazine kiest voor een radicaal andere insteek: een iPhone-tijdschrift. Niet omdat er onvoldoende lezers zijn, maar omdat de adverteerders het laten afweten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone LifeSmartphone & Pocket PC Magazine, een van de langst bestaande en meest bekende magazines over Windows Mobile-toestellen, gaat voor een andere insteek kiezen. Het blad stopt, maar er komt wel een nieuw tijdschrift voor in de plaats. Uitgever Hal Goldstein vertelt op zijn blog dat de beslissing niets te maken heeft met tanende belangstelling voor Windows Mobile. Integendeel, er worden nog genoeg toestellen verkocht: bijna 20 miljoen in Microsoft’s afgelopen fiscale jaar.

De werkelijke reden is dat adverteerders niet meer op Windows Mobile zitten te wachten. Ze zien het grote geld vooral bij de zich ontwikkelende iPhone-markt, die nog niet verzadigd is met autoladers, software, abonnementen en andere extra’s. De beslissing is nogal drastisch, omdat Smartphone Magazine ook gewoon de toevoeging ‘Pocket PC’ had kunnen laten vallen en zich voortaan sterker op de iPhone had kunnen richten.

Meer info: SmartphoneMag.com
Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2008, 0:45
Categorie Achtergrond
Onderwerpen smartphone, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.