Smartphone-horloge Pebble toont nu meerdere berichten tegelijk

Smartphone-horloge Pebble laat nu meerdere berichten tegelijkertijd zien, in plaats van enkel de laatste notificatie.

PebbleSmartphone-horloge Pebble heeft een update gekregen die het onder andere mogelijk maakt om meerdere notificaties tegelijkertijd te bekijken als ze vlak na elkaar binnenkomen. Bij vorige firmwareversies kreeg je alleen het laatste bericht op je horloge te zien, waardoor je de iPhone er alsnog bij moest pakken om alle notificaties te zien. De update bevat verder een paar kleine aanpassingen, waaronder een andere interface bij het instellen van de tijd.

Heb je meerdere notificaties op het horloge, dan zie je de tweede notificatie achter het huidige bericht op je Pebble staan met bovenin beeld een stipje dat aangeeft hoeveel berichten er op je wachten. Met de bovenste en onderste knoppen aan de rechterzijde navigeer je tussen de berichten.

Runkeeper-gebruikers kunnen nu ook op het horloge zien met hoeveel kilometer per uur ze rennen. Tot voorheen werd alleen het tempo waarin je een kilometer wist te overbruggen op het horloge getoond. Na de update is ook de manier waarop je muziek op je iPhone bedient een beetje anders: de voor- en achteruitknoppen zijn van plek gewisseld. De Fuzzy Time-horlogewijzer is niet langer een standaard-app op de Pebble, maar de digitale Simplicity-klok staat nu wel standaard geïnstalleerd.

De nieuwe update voor Pebble kan worden geïnstalleerd vanuit de bijbehorende iOS-applicatie. Is het horloge verbonden met je iPhone, dan krijg je in de app automatisch de vraag of je wil updaten.

Downloaden: Pebble (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2013, 13:01
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.