SmartBells Genius: bijzonder fitnessgewicht met iPhone-houder

SmartBells Genius is een bijzonder fitnessgewicht met een iPhone-houder, dat wordt aangeboden via crowdfundsite Indiegogo.

SmartBells Genius dumbellsDe makers van SmartBells Genius willen het makkelijker maken om met je iPhone te sporten, door een simpele iPhone-houder te bieden op een fitnessgewicht met twee handvaten. Een bijbehorende app laat de oefeningen zien die je moet doen – die allemaal zijn ontworpen zodat ze met het hulpstuk in handen uitgevoerd kunnen worden. De app moet uiteindelijk ook feedback gaan geven op jouw prestaties tijdens het trainen, waardoor je oefeningen steeds meer op jou worden toegespitst.

Door je iPhone te gebruiken hoef je de SmartBells Genius niet te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een dvd met fitnessoefeningen. De app levert bovendien extra informatie op basis van je trainingsvoortgang. Je ziet hierdoor het aantal verbrande calorieën tijdens het sporten. Al deze informatie wordt verzameld met behulp van de bewegingssensoren van je iPhone – je sluit het fitnessaccessoire niet via Bluetooth of een kabel aan op je iPhone.

De SmartBells Genius wordt op Indiegogo aangeboden voor 69 dollar – een bedrag dat met 20 dollar verhoogd zal worden zodra het accessoire echt in de winkels ligt. Hoewel de ontwikkeling van de app nog niet bizar ver lijkt te zijn, hopen de makers de eerste gewichten al in november 2013 naar donateurs te sturen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2013, 19:02
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.