Smart Cargo geeft de iPad Smart Cover een opbergvak

De Smart Cargo is een opbergvak voor de iPad, waar je kabels, oordopjes, styli en ander klein materiaal in kunt opbergen. Verkrijgbaar via Kickstarter.

smart cargoApple heeft met de Smart Cover goud in handen: een goedkoop te produceren beschermflap, die tegelijk zo geniaal is dat heel wat mensen er eentje kopen. De twee belangrijkste nadelen zijn dat de achterkant van de iPad onbeschermd blijft en dat er geen opbergvak op zit om kleine spullen zoals een stylus of oplaadkabel mee te nemen. De Amerikaan Dotan Saguy denkt een oplossing voor dat probleem te hebben gevonden met een soort ‘dromedarisbult’ die de naam Smart Cargo kreeg.

De Smart Cargo is een soort hardcase pen-etui, dat je vastmaakt aan de Smart Cover. Je kunt er styli, oordopjes, laadkabels, adapters en de camera connection kit in stoppen en de ‘bult’ doet meteen dienst als een soort handgreep. Je kunt de Smart Cargo tevens gebruiken als polssteun tijdens het typen. Om een rammelende iPad te voorkomen is de Smart Cargo voorzien van een binnenbekleding van vilt. Je hebt nog 40 dagen de tijd om je in te schrijven voor dit accessoire via Kickstarter. Vroege vogels hoefden maar $15 (plus verzendkosten) te betalen, de huidige prijs is $20 en de levering volgt rond oktober 2013. Iets om nog even over na te denken: rond die tijd zijn er waarschijnlijk alweer nieuwe iPads aangekondigd.

De bedenker van de Smart Cargo spreekt op de Kickstarter-pagina afwisselend over Smart Case en Smart Cover. Het accessoire is dan ook voor beide geschikt. Waarom deze vorm? Dat maakt onderstaande foto duidelijk: je kunt op deze manier de Smart Cover oprollen zonder dat het opbergvak in de weg zit.

smart cargo oprollen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2013, 12:00
Categorie Accessoires
Onderwerp cover

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.